¡Totes som Grècia!

Grecia-04La recent dissolució del Parlament Grec amb la conseqüent convocatòria d’eleccions, ha fet saltar les alarmes entre les oligarquies financeres i els seus esbirros, la Troika: per tal d´assegurar el cobrament de centenars de milers de milions d’euros d’un deute clarament odiós, han encetat una virulenta campanya propagandística tendent a atemorir la ciutadania grega. L’èxit d’aquesta creuada informativa tracta d’impedir el vot majoritari a la Coalició d’Esquerra Radical,- SYRIZA-, comprometent així les polítiques austericides que tants beneficis han aportat a l’FMI i els governs ultraliberals del nord d’Europa; les mateixes polítiques que tant de dolor, misèria i morts estan provocant entre la ciutadania grega.

La PACD-València vol mostrar la seua confiança en el procés històric que aquesta setmana comença en Grècia i la solidaritat més calorosa i sincera amb el poble grec. Per això fa seu el comunicat de prensa del CADTM, “¡Quitad las manos de Grecia!”, que es pot llegir en l’ enllaç a sota:

http://cadtm.org/Quitad-las-manos-de-Grecia-De-una

“El que està en joc: l’ èxit o el fracàs de la guerra social que dirigeixen contra l’enorme majoria de les poblacions d’Europa”

¡Totes som Grècia! ¡No devem, no paguem!

http://porelcambioengrecia.info/Comments are closed.