Comunicat de la PACD davant denuncia contra Vicent Maurí

Davant de l’acusació d’una falta contra l’ordre públic i de la denúncia presentada per la policia contra Vicent Maurí, portaveu d’Intersindical Valenciana.

Des de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) de València volem manifestar i fer públic tot el nostre suport i solidaritat al company Vicent Maurí, clarament acusat injustament dins d’aquesta constant escalada repressiva contra totes aquelles i aquells que lluitem per defensar una societat i un món més just, més solidari i més lliure.

El proper 7 de gener, a les 10:30 hores, estarem al jutjat d’instrucció nº11 de València, on tindrà lloc el judici verbal de faltes contra Vicent Maurí, per a denunciar al seu costat els muntatges policials i la repressió política que, d’una manera escandalosa, amb la nova llei de Seguretat Ciutadana permet criminalitzar el dret a manifestar-se, i el dret de la ciutadania d’expressar-se.

Demanen l’absolució del company Vicent Maurí!

PACD-Vlc, 16 desembre, 2013Comments are closed.